Klasszikus nyári tábor

E nagycsoportos fejlesztés mellett lehetőség nyílik számtalan sportot is kipróbálni, 2023-ban pedig már nyelvi oktatással is bővítettük a képzési palettánkat. A gyerekek számtalan barátságot köthetnek, alkothatnak, felfedezhetnek egyénileg és kis csapatokban egyaránt. Jó levegőn mozoghatnak, így estére már nem otthon ugrándoznak, hanem kellemes fáradtsággal térnek pihenőre. A napi háromszori étkezés keretében finom, házi készítésű ételeket, süteményeket fogyaszthatnak. Az ötnapos program fénypontja egy nagyszabású szabadtéri esemény, amit a fiatalok nagy izgalommal várnak és már hetekkel előtte készülnek rá.

Házi versenyeket is szervezünk a tanultak hatékonyabb elsajátítása érdekében, amelyeknek jutalmazásaként érmeket, elegáns ajándéktárgyakat, illetve gyönyörű trófeákat osztunk ki.

A tábort rendszerint június utolsó heteire szoktuk időzíteni és rendkívül népszerű a 6-12 éves korosztály körében, ezért általában már március közepére minden hely villámgyorsan elkel.

Edzőtábor ifjúsági élversenyzőknek

Haladóbb szinten lévőktől, illetve ifjúsági élversenyzők részéről egyre nagyobb az igény a 2-3 napos, 12-18 órányi intenzív edzőtáborokra. Ezen összejöveteleket megbeszélés szerint Budapesten vagy vidéki helyszíneken bonyolítjuk. Az ideális létszám 4-6 fő. Amennyiben valaki nagy dózisú tudást szeretne magába szívni kedvezményes feltételek mellett, számára ez a tanulási forma kifejezetten hasznos lehet, hiszen egy inspiráló versenyszellemű közösség tagjaként fejlődhet. Az egymással váltott gyakorló játszmák szintén rendkívül hasznosak és azonnali visszacsatolást nyújtanak.

Ezt a képzési formát online verzióban külföldi csoportok is egyre inkább preferálják.

Érdekelné egy hasonló lehetőség, amivel hamar és látványosan emelkedhetne gyermeke játékereje, mégsem venne igénybe hosszú hónapokat?

Érdeklődni az alábbi űrlap kitöltésével lehet: